Το στοίχημα από... μέσα
KASPAROF
Αρχική κάβα
2000
Κέρδος/Ζημιά
-74,8
Ανοιχτά
10
Νέο Υπόλοιπο
1925,2
Μ.Ο. Αποδόσεων
8,4
Πρεμιέρα με ποντάρισμα σε Γερμανία και Ιταλία Πρεμιέρα με ποντάρισμα σε Γερμανία και Ιταλία
Πρεμιέρα λοιπόν για τον Κασπάροφ στην ομάδα του insidebet.gr. Ιταλία και Γερμανία για αρχή Εβδομάδα Κυπέλλων αυτή που μας πέρασε με αρκετές θα έλεγα... Πρεμιέρα με ποντάρισμα σε Γερμανία και Ιταλία

Πρεμιέρα λοιπόν για τον Κασπάροφ στην ομάδα του insidebet.gr.

Ιταλία και Γερμανία για αρχή

Εβδομάδα Κυπέλλων αυτή που μας πέρασε με αρκετές θα έλεγα εκπλήξεις τόσο σε σημεία, όσο και σε ειδικά στοιχήματα. Προχωράμε  πλέον σε Σαββατοκύριακο με επιστροφή στα εγχώρια πρωταθλήματα. Ανοίγω την αυλαία της στήλης μου με πονταρίσματα σε Γερμανία και Ιταλία. Ξεκινάμε με την Bundesliga, όπου η Λειψία θα αντιμετωπίσει την  Άουγκσμπουργκ στην αυλαία της 21ης αγωνιστικής. Ξεκάθαρο εδώ φαβορί οι γηπεδούχοι. Θα επιλέξω συνδυαστικά τον άσο με το over 1,5 σε απόδοση 1,44.

Συνεχίζουμε με τη Γερμανία, αυτή τη φορά όμως στη Δεύτερη κατηγορία, όπου η Χόλσταιν Κίελ υποδέχεται την ουραγό Βούρτζμπουργκερ Κίκερς. Σε πολύ καλό φεγγάρι οι γηπεδούχοι, οι οποίοι τρέχουν ένα σερί 4 αγώνων χωρίς ήττα. Θα  πάμε πάλι με συνδυαστικό στοίχημα, όπου επιλέγουμε το 1 με το over 1,5, με απόδοση το 1,85.

Η ισοπαλία της ημέρας εδώ 

Κλείνουμε το πρώτο μας κουπόνι με μια επιλογή από την Ιταλία και την Serie A. Εδώ έχουμε την Μπολόνια να υποδέχεται την Μπενεβέντο. Δίνω προβάδισμα στους γηπεδούχους και θα πάω ξανά συνδυαστικά με over 1,5, σε απόδοση το  2,17. Το παρολί στις τρεις επιλογές επιστρέφει 5.78 φορές τα λεφτά μας.

Καλή μας αρχή λοιπόν.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

(21:30) ΛΕΙΨΙΑ-ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ 1 & ΟVER 1,5 @ 1,44

(19:30)XΟΛΣΤΑΙΝ ΚΙΕΛ-ΒΟΥΡΤΖΜΠΟΥΡΓΚΕΡ ΚΙΚΕΡΣ 1 &OVER 1,5 @ 1,85

(21:45) MΠΟΛΟΝΙΑ-ΜΠΕΝΕΒΕΝΤΟ 1 &OVER 1,5 @ 2,17

ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΡΙΑΔΑΣ 5,78 / ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 5 ΜΟΝΑΔΕΣ

Η Κάβα μου έχει 2000 μονάδες.
Νέο υπόλοιπο κάβας: 1995 μονάδες.

KASPAROF

KASPAROF

Με βάση την αγάπη για το ποδόσφαιρο και το ενδιαφέρον από μικρός για όλα τα πρωταθλήματα, για παίκτες, για ομάδες ασχολήθηκα κι εγώ με το στοίχημα. Βέβαια εδώ δεν είμαστε ούτε για να τζογάρουμε, αλλά ούτε για να ποντάρουμε στην τύχη. Ως γνωστόν με τα λίγα δεν βγάζεις πολλά... άλλωστε το στοίχημα δεν είναι μόνο τύχη, είναι μελέτη και τακτική. Εδώ λοιπόν θα μελετάμε τον αντίπαλο (μπουκ) και θα φτιάχνουμε την τακτική μας ώστε να βγάζουμε το χαρτζιλίκι μας, χωρίς υπερβολές και πολύ τζογάρισμα.

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up