Το στοίχημα από... μέσα
Στατιστικά 14/02: Ελλάδα – Γαλλία συμμαχία για το 2.59 (+δελτίο) Στατιστικά 14/02: Ελλάδα – Γαλλία συμμαχία για το 2.59 (+δελτίο)
Καθημερινά, ξεχωρίζουμε για εσάς  ποιοτικά στατιστικά τα οποία έχουν αξία να χρησιμοποιηθούν, σε σχέση με τις προσφερόμενες αποδόσεις στα σημεία. Στο τσακ χάθηκε το... Στατιστικά 14/02: Ελλάδα – Γαλλία συμμαχία για το 2.59 (+δελτίο)

Καθημερινά, ξεχωρίζουμε για εσάς  ποιοτικά στατιστικά τα οποία έχουν αξία να χρησιμοποιηθούν, σε σχέση με τις προσφερόμενες αποδόσεις στα σημεία.

Στο τσακ χάθηκε το χθεσινό δελτίο. Πάμε σήμερα με μια δυάδα από Γαλλία και Ελλάδα στο 2.59.

🇫🇷 Η Μονακό στις 14:00 υποδέχεται τη Λοριάν. Οι γηπεδούχοι είναι ομάδα με πάρα πολλά over μέσα στη σεζόν. Πιο συγκεκριμένα, από τις 24 αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα, οι 20 έληξαν με Over 2.5. Σήμερα απέναντι στη Λοριάν το σημείο πληρώνει στο 1.57. Την τελευταία φορά που οι δύο ομάδες συναντήθηκαν για το πρωτάθλημα, η μεταξύ τους κόντρα ολοκληρώθηκε με 4-0 υπέρ της Μονακό.

Η ισοπαλία της ημέρας εδώ

🇬🇷 Ο Εργοτέλης υποδέχεται τον Διαγόρα της Ρόδου, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής για τη SL2. Στα 14 παιχνίδια που έδωσαν οι δύο ομάδες μέχρι στιγμής, εμφανίστηκε μόλις ένα Over. Συνεπώς και με βάση την εικόνα τους, το under 2.5 έχει τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι.

 

Avatar

insidebet

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up