Το στοίχημα από... μέσα
KASPAROF
Αρχική κάβα
2000
Κέρδος/Ζημιά
-150
Ανοιχτά
10
Νέο Υπόλοιπο
1850
Μ.Ο. Αποδόσεων
10
Τριάδα σημείων σε Ιταλία και Ισπανία Τριάδα σημείων σε Ιταλία και Ισπανία
Καλημέρα, καλημέρα. Ντεφορμέ καταστάσεις χθες (06/03) αφού οι φίλοι μας στην Γερμανία τα έκαναν ρόιδο. Προχωράμε όμως  γιατί <<life is life>> και όπως η... Τριάδα σημείων σε Ιταλία και Ισπανία

Καλημέρα, καλημέρα. Ντεφορμέ καταστάσεις χθες (06/03) αφού οι φίλοι μας στην Γερμανία τα έκαναν ρόιδο. Προχωράμε όμως  γιατί <<life is life>> και όπως η ζωή έτσι συνεχίζεται και η μπάλα. Κλασσικό κουπόνι Κυριακής με  λιγότερα  παιχνίδια και λιγότερες επιλογές, όμως κάτι θα << σταμπάρουμε >> και σήμερα. Πάμε να δούμε τι ξεχωρίσαμε.

Δεν γίνεται να κάνεις μόνο άμυνα

Όταν μιλάμε για άμυνα στη Serie B, μια ομάδα έρχεται στο μυαλό το τελευταίο διάστημα, η Τσιταντέλα. Συνεχίζει η αστάθεια της γενικά όμως αμυντικά πάει καλά, βέβαια δεν γίνεται να παίζεις έτσι για μεγάλο διάστημα κάποια στιγμή πρέπει να δημιουργήσεις κι αυτό η συγκεκριμένη ομάδα δεν ξέρει να το κάνει. Μαγική εικόνα η ισοπαλία με την Μόντσα αφού αμυνόταν σε όλο το ματς. Η Έμπολι όμως δεν είναι Μόντσα αφού έχει απίστευτη ποιότητα, ξέρει να νικάει και να μη τι άλλο θέλει να έχει μια απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες της. Κοιτάμε αριστερά λοιπόν προς Έμπολι μεριά που μας δίνει ένα πολύ καλό 1,93.

 

Η ισοπαλία της ημέρας εδώ 

 

Παράδοση και κατάσταση λένε Τορίνο

Απραξία δύο εβδομάδων για την <<Γκρανάτα>> καθώς υπήρχαν αρκετά κρούσματα κορωνοϊού στις τάξεις της. Σήμερα πάει ξεκούραστη θα λέγαμε στην έδρα της ουραγού Κροτόνε με σκοπό να πάρει ένα πολύ σημαντικό τρίποντο στην μάχη που δίνει για την παραμονή. Η παράδοση είναι με την Τορίνο, η αγωνιστική κατάσταση της Κροτόνε δεν δείχνει να αλλάζει ούτε με την έλευση του Σέρζε Κόσμι ενώ έχει και αρκετές σημαντικές απουσίες. Καλή πληρωμή το διπλό του 2,17.

Η σοβαρή Μαγιόρκα

Τίποτα δεν δείχνει να σταματάει την Μαγιόρκα από την επιστροφή στη <<La Liga>>. Είναι σοβαρή και ουσιώδης, ενώ η διαφορά δυναμικότητας στο αποψινό παιχνίδι κόντρα στην Καρταχένα είναι εμφανής. Ο Άσος στο 1,67 δεν <<λέει>> κάτι, οπότε Θα πάμε συνδυαστικά σε Άσο με Over 1,5 στο 2,25.

Το παρολί μας βγάζει μια απόδοση 9,42.

Καλή τύχη!!

 

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

(16:00) ΕΜΠΟΛΙ-ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ 1 @ 1,93

(16:00) ΚΡΟΤΟΝΕ-ΤΟΡΙΝΟ 2 @ 2,17

(19:15) ΜΑΓΙΟΡΚΑ-ΚΑΡΤΑΧΕΝΑ 1 & OVER 1,5 @ 2,25

ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΡΙΑΔΑΣ 9,42/ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 5 ΜΟΝΑΔΕΣ

Η κάβα μου έχει 1943 μονάδες.

Νέο υπόλοιπο κάβας: 1938 μονάδες

KASPAROF

KASPAROF

Με βάση την αγάπη για το ποδόσφαιρο και το ενδιαφέρον από μικρός για όλα τα πρωταθλήματα, για παίκτες, για ομάδες ασχολήθηκα κι εγώ με το στοίχημα. Βέβαια εδώ δεν είμαστε ούτε για να τζογάρουμε, αλλά ούτε για να ποντάρουμε στην τύχη. Ως γνωστόν με τα λίγα δεν βγάζεις πολλά... άλλωστε το στοίχημα δεν είναι μόνο τύχη, είναι μελέτη και τακτική. Εδώ λοιπόν θα μελετάμε τον αντίπαλο (μπουκ) και θα φτιάχνουμε την τακτική μας ώστε να βγάζουμε το χαρτζιλίκι μας, χωρίς υπερβολές και πολύ τζογάρισμα.

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up